Wat is een Giclée?

Giclée komt van het Franse werkwoord ‘gicler’ en betekent stralen of vernevelen.
Tegenwoordig wordt deze techniek toegepast bij vervaardiging van kwalitatief hoogwaardige reproducties. Door gebruik van excellente inkten die in verschillende kleurlagen worden aangebracht op zuurvrij kunstdrukpapier, zijn origineel en reproductie nauwelijks van elkaar te onderscheiden en bieden dan ook een lange levensduur. Uiteraard is dit afhankelijk hoe het kunstwerk tentoon wordt gesteld.

Een Giclée wordt altijd in beperkte oplage ( maximaal 250 stuks) aangeboden, voorzien van een certificaat van echtheid, nummering, totaal van de oplage, naam van het kunstwerk en gesigneerd door de kunstenaar. Hierdoor blijft uw aanschaf exclusief.
De Gicée prints van Yvonne Rust worden geleverd met roomwitte passe-partout zodat ze gemakkelijk op maat aangepast kunnen worden en ingelijst.

Over Yvonne

"Mijn missie is dat ik mij onderscheid in het aanbieden van exclusief vervaardigde kunst- en designartikelen die het gevoel oproepen van sfeer en vrolijkheid."

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in één van mijn creaties, wilt u een geschenk op maat laten maken of heeft u misschien andere vragen? Ik sta u graag te woord via mail of telefoon.