Over Yvonne

Inspiratie en passie

Het is inmiddels al wat jaren geleden dat ik vanuit het Westen ben verhuisd naar Drenthe.
Bij het wonen in een rustige landelijke omgeving heb ik mijn plek gevonden met een fantastisch weids uitzicht.

Hier kom ik dagelijks helemaal tot mijzelf en vind de rust, inspiratie en passie om met aquarelverf te schilderen en de fijnste details op papier te zetten, met als uitgangspunt mensen blij maken met mijn creaties.

Mijn werkwijze

Als kind was ik heel creatief en tekende veel, al was het zonder doel. Hier is verandering in gekomen doordat ik mij de aquareltechniek geheel eigen heb gemaakt. Het aquarel schilderen gebeurt normaliter met veel water. De schilderijen die ik vervaardig worden echter met minimaal gebruik van water op papier gezet waardoor heldere en krachtige kleurstellingen ontstaan en men niet het idee heeft dat ze met aquarelverf zijn gemaakt. Vaak krijg ik de reactie dat op deze manier het eindresultaat niet van echt te onderscheiden is.

Inmiddels heb ik een fleurige en kleurrijke collectie met daarin producten als bloemen schilderijen, tulpenschilderijen, verjaardagskalenders, kaarten, kinder- en geboorteschilderijen. Daarnaast maak ik veel ontwerpen voor een uniek relatiegeschenk en promotionele ontwerpen voor bedrijven. Mijn ontwerpen kenmerken zich door heldere en krachtige kleurstellingen en door een in deze markt ongekend hoog detailniveau met een precieze afwerking.

Zakelijke markt

Voor de zakelijke markt ontwerp ik decoraties voor o.a. serviezen, dekbedovertrekken, gordijnen, behang, servetten etc., tot speciaal vervaardigde decoraties voor kunst en design artikelen. Daarnaast behoord een inspirerend uniek relatiegeschenk ook tot de vele mogelijkheden. Dit doe ik zowel met eigen creaties als op basis van ideeën van opdrachtgevers.

Aangezien er ook verzoeken kwamen voor ambachtelijk handbeschilderd servies en porselein, ben ik mij in deze techniek gaan specialiseren, zodat ik serviesgoed maar ook geboortetegels, naamborden of tegeltableaus in opdracht kan maken.

Mijn missie

“Mijn missie is dat ik mij onderscheid in het aanbieden van exclusief vervaardigde kunst- en designartikelen die het gevoel oproepen van sfeer en vrolijkheid.”

“Zoals de zon de bloemen kleurt, zo kleurt de kunst het leven”

(Sir John Lubbock)

 

Over Yvonne

"Mijn missie is dat ik mij onderscheid in het aanbieden van exclusief vervaardigde kunst- en designartikelen die het gevoel oproepen van sfeer en vrolijkheid."

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in één van mijn creaties, wilt u een geschenk op maat laten maken of heeft u misschien andere vragen? Ik sta u graag te woord via mail of telefoon.