Geschenk op maat

Een exclusief ontwerp op maat?

Als u op zoek bent naar een exclusief ontwerp of decoratie voor uw bedrijf, relaties of een product, wil ik u graag van dienst zijn. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van mijn op maat gemaakte relatiegeschenken.

 

Een inspirerend exclusief relatiegeschenk

Vanuit mijn onderneming werk ik samen met diverse partners om voor de zakelijke markt een breed palet van kwalitatief hoogstaande producten te ontwerpen. Dit doe ik zowel met eigen creaties als op basis van ideeën van opdrachtgevers.

De ontwerpen van Yvonne Rust kenmerken zich door heldere, krachtige kleurstellingen, evenwichtige combinaties van figuratieve voorstellingen en grafische vormgeving en een in deze markt ongekend hoog detailniveau.

Bij het ontwerpen streef ik naar exclusiviteit en vervaardiging met veel aandacht en liefde. Tijdens de vervaardiging van het product waarop het ontwerp een plaats krijgt, wordt in elke fase van het productieproces een kwaliteitscontrole gedaan.

U kunt bij mij terecht voor het ontwerpen voor een groot publiek van decoraties voor o.a. serviezen, …ect., tot speciaal vervaardigde decoraties voor kunst/design artikelen.

Een inspirerend exclusief relatiegeschenk , gepersonaliseerde incentives voor in bijvoorbeeld het kerstpakket, of deelnemers aan een marketingactie mee te verrassen behoort tot de mogelijkheden.

Heb ik u nieuwsgierig gemaakt? Ik sta u graag te woord!

Over Yvonne

"Mijn missie is dat ik mij onderscheid in het aanbieden van exclusief vervaardigde kunst- en designartikelen die het gevoel oproepen van sfeer en vrolijkheid."

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in één van mijn creaties, wilt u een geschenk op maat laten maken of heeft u misschien andere vragen? Ik sta u graag te woord via mail of telefoon.